Onze experts staan voor je klaar!

Je kunt ons bereiken via

 • phone 020 - 760 58 60
 • chat Chat met ons
 • email klantenservice@autoverzekering.nl

Openingstijden

  Autoverzekering vergelijken

  300 kilometer file verwacht tijdens het paasweekend

  22 maart 2016

  featured image

  Aankomende donderdag wordt er een extra drukke avondspits verwacht. Ook zal er op 2e paasdag naast recreatieverkeer veel terugkerend vakantieverkeer op de weg te vinden zijn. Vanaf het middaguur ontstaan naar verwachting vooral in het midden van het land files.

  14896091323_17ec68f1f2_o

  Paasweekend

  Voor veel Nederlanders begint aanstaande donderdag het paasweekend en zullen er veel mensen vertrekken naar hun vakantiebestemming. De VID (VerkeersInformatieDienst) verwacht ruim 300 kilometer file aankomende donderdag. Dit is volgens hen meer dan gewoonlijk, maar niet extreem. De grootste drukte wordt verwacht op de A1 Amsterdam-Apeldoorn, de A2 tussen Den Bosch en Maastricht, A12 Utrecht- Duitse grens en A50 Zwolle – Nijmegen.

  The Passion

  Dit jaar vindt het jaarlijks terugkerende evenement ‘The Passion’ op donderdagavond plaats in Amersfoort. Hierdoor wordt er aan het begin van de avond in en rondom Amersfoort extra verkeer verwacht. Bezoekers aan ‘The Passion’ worden door de ANWB geadviseerd om ruim op tijd van huis te vertrekken.

  300 kilometer file verwacht

  De donderdagavond voor Pasen, oftewel Witte Donderdag, staat bekend als een drukke dag voor de Nederlandse wegen. In 2013 en 2014 werd op het drukste moment in totaal ruim 330 kilometer file gemeten. Vorig jaar nam dit getal af en werd er ruim 260 kilometer file gemeten, maar de files zullen dit jaar naar verwachting weer toenemen.

  Voorkom stilstaan

  Wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming is het vervelend als je onderweg vertraging oploopt. Dit is deels te voorkomen door je vooraf goed te informeren en eventueel een andere route uit te stippelen om zo de files te vermijden. Stilstaan of vertraging kan ook veroorzaakt worden door autopech. Lees hier alles over wat je moet weten over pechhulp.

  Autoverzekering vergelijken

  Wil je ook weten welke verzekeraars een voordelige autoverzekering aanbieden? Vul je gegevens in en vind makkelijk en snel de autoverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen.

  [esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/”]

  Volg ons op Facebook en Twitter!

  ;