Onze experts staan voor je klaar!

Je kunt ons bereiken via

Openingstijden

  • Maandag 09.00 - 17.30
  • Dinsdag 09.00 - 17.30
  • Woensdag 09.00 - 17.30
  • Donderdag 09.00 - 17.30
  • Vrijdag 09.00 - 17.30
  • Zaterdag 10.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten
Autoverzekering vergelijken

Cw0.nl brengt autoverzekering voor Duitse auto’s op de markt

23 juni 2016

featured image

De nieuwe autoverzekeraar Cw0.nl gaat zich richten op consumenten die in het bezit zijn van een duurdere Duitse auto. De nieuwste polis moet ervoor zorgen dat de consument die een voorkeur heeft voor de Duitse degelijkheid, waarin service en de laagste prijs hoog in het vaandel staan, vandaag nog overstapt.

Eigenaren van onder andere Audi’s, Mercedessen, BMW’s, Volkswagens en Porsches met een nieuwwaarde van minimaal 30.000 euro kunnen bij de nieuwe verzekeraar een Allrisk autoverzekering afsluiten. Er rijden in Nederland naar schatting 900.000 Duitse auto’s in deze categorie rond waarvan 450.000 auto’s particulier gereden worden. Cw0.nl richt zich alleen op deze eigenaren, aldus mede-eigenaar Jan Heuvel. Samen met De Boer, Gaemers en andere oprichters begon Jan Heuvel onna-onna, een autoverzekering waarbij vrouwen de specifieke doelgroep zijn. Ditmaal wordt Cw0.nl door Risk-verzekeringen in de markt gezet.

Doelgroep afbakening

Bij de nieuwe autoverzekering zal er een net zo duidelijke doelgroep afbakening komen als bij onna-onna. Voorafgaand is de doelgroep in samenwerking met marktvindersbureau SAMR goed onderzocht. Daarbij kwam naar voren dat de bezitters van Duitse auto’s heel fatsoenlijk omgaan met hun auto. Schade moet te allen tijde voorkomen worden en deze mensen kiezen vaker voor de Duitse kwaliteit.

Service en kwaliteit bij schade

Wanneer er toch schade is ontstaan, gaat men liever voor een autoverzekering met kwaliteit en een uitstekende service. Hier wordt handig op ingespeeld door de haal- en brengservice. Fijne extra’s uitten zich ook in de standaard inbegrepen nanobehandeling en de lakgarantie. De naam Cw0.nl staat voor de weerstand die op 0 is gezet en een naadloze ervaring die zij graag aan de klant geven. Schadeherstel zal dus verlopen via schadehersteller A.A.S., want alleen het allerbeste is goed genoeg.

Geaccepteerd vervangend vervoer

Wanneer er toch schade wordt gereden, staat de Audi A6 klaar als vervangend vervoersmiddel. Zo stoot je Mercedesrijders, die niet in een BWM willen rijden, niet tegen het hoofd en andersom. Onderzoek onder de doelgroep wees namelijk uit dat de Audi A6 in de meeste gevallen geaccepteerd zou worden als vervangende auto.

Niet de enige verzekeraar

Cw0.nl is niet de enige verzekeraar die zich specifiek focust op de Duitse automarkt. Verzekeringslabels van de Duitse auto’s zelf, zoals bijvoorbeeld bij BWM, bestaan ook. Deze labels hebben een andere prijs voor de autoverzekering. Om te kunnen concurreren met deze topmerken, heeft Cw0.nl de minimumleeftijd verhoogd naar 30 jaar.  

Autoverzekeringen afgestemd op de doelgroep

Jan Heuvel stelt dat er steeds meer ruimte vrijkomt voor autoverzekeringen gericht op een bepaalde doelgroep. Hij is van mening dat autoverzekeraars zich niet meer significant onderscheiden in de markt, omdat de focus teveel op de prijs ligt. Op het gebied van marketing wordt er volgens hem teveel lawaai gemaakt over kosten die uitgaan naar de media, in plaats van dat de focus op de inhoud ligt. Inspelen op de behoeftes van afgebakende doelgroepen zorgt ervoor dat je niet veel lawaai hoeft te maken om een hoop gedaan te krijgen.

Vergelijken van autoverzekeringen

Met Cw0.nl als nieuw verzekeringslabel heb je nog meer keuze tijdens je zoektocht naar de beste autoverzekering. Wil jij een autoverzekering die bij je past voor de laagst mogelijke prijs? Maak een vergelijking sluit een autoverzekering af die aansluit bij je huidige situatie.

;