Onze experts staan voor je klaar!

Je kunt ons bereiken via

 • phone 020 - 760 58 60
 • chat Chat met ons
 • email klantenservice@autoverzekering.nl

Openingstijden

  Autoverzekering vergelijken

  Eigenaars van dure auto’s kunnen het meeste geld besparen

  8 maart 2016

  featured image

  Dat je met vergelijken van autoverzekeringen vaak veel geld kan besparen is wel duidelijk, maar wie laten er op dit gebied eigenlijk het meeste geld liggen?

  17121929770_f67059429b_n

  Hogere prijsklassen

  Opvallend is dat eigenaars van automerken in de hogere prijsklassen het meest op hun autoverzekering kunnen besparen. Onderzoek toont aan dat eigenaars van een Mercedez-Benz tot minimaal €180 per jaar kunnen besparen wanneer zij op zoek gaan naar de goedkoopste autoverzekering voor hun auto. Daarnaast zijn Audi en BMW rijders degene die onnodig geld laten liggen. Zij kunnen tot wel €60 per jaar besparen op hun autoverzekering.

  Minste besparingskansen

  Nissan staat daarentegen bekend als het automerk waar het minste op de autoverzekering bespaard kan worden. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de Nissan rijders al over de goedkoopste autoverzekering beschikt. Deze groep wordt opgevolgd door de Kia rijders, waar 67% de laagst mogelijk premie per maand betaald.

  Zuid-Nederland beste prijsvergelijkers

  Mensen uit het zuiden van Nederland blijken de beste vergelijkers te zijn en betalen dan ook vaak de laagst mogelijk premie per maand voor hun auto. 55% van de Nederlanders uit het Noorden, Oosten en Westen van het land kan namelijk nog besparen op hun autoverzekering, tegenover 40% van de Zuid Nederlanders.

  Autoverzekering vergelijken

  Wil jij er ook zeker van zijn dat je niet teveel betaalt? Dan is het een goed idee om autoverzekeringen te vergelijken. Op deze manier vind je kosteloos en binnen een paar minuten de beste deals die passen bij jouw wensen.

  [esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto” url=”/”]

  Volg ons op Facebook en Twitter!

  ;