Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

« Naar Nieuws

Probeer gratis de prepaid autoverzekering van Bundelz

05-06-2018

Nederland is een nieuwe autoverzekering rijker: Bundelz. Bundelz is de eerste prepaid autoverzekering van Nederland, waarbij je betaalt voor wat je gebruikt. Dus rijd je weinig kilometers? Dan is dit misschien wel dé autoverzekering voor jou! Wij willen jou graag de kans geven om deze prepaid autoverzekering uit te proberen en bieden daarom, in samenwerking met Bundelz, 100 af&toe rijders de mogelijkheid om een gratis Bundelz autoverzekering voor 1.000 kilometer af te sluiten.

Klik hier om je gratis bundel te bemachtigen

Speciaal voor de af&toe rijder
Bundelz is speciaal ontwikkeld voor af&toe rijders: iedereen die gemiddeld niet meer dan 100 kilometer per week rijdt. Af&toe rijders stappen af en toe in de auto, maar betalen net zoveel als iemand die veel meer rijdt. Best gek, toch?

Bij Bundelz betaal je alleen voor de kilometers die je daadwerkelijk rijdt. Af&toe rijders zijn hierdoor goedkoper uit en besparen gemiddeld €200,- per jaar. Rijd je meer dan 100 kilometer per week? Dan past een andere autoverzekering waarschijnlijk beter bij jou.

Inzicht in je tegoed met de Bundelz app
Bij Bundelz koop je een bundel van 1.000 kilometer. Een kilometerteller in je auto houdt bij hoeveel je rijdt en met de Bundelz app zie je altijd hoeveel kilometer je nog in je bundel hebt. Is je bundel op? Dan krijg je automatisch een nieuwe. Zo rijd je nooit onverzekerd rond.

Één bedrag per 1.000 kilometer
Je kan kiezen uit twee bundels: een WA bundel en een WA Casco (allrisk) bundel. Voor een WA-bundel van 1.000 kilometer betaal je 50 euro. Voor een WA-Casco bundel betaal je 70 euro. Heb je minder dan 8 schadevrije jaren? Dan geldt, voor beide bundels, dat je €20 meer betaalt per bundel.

Exclusieve deal: eerste bundel gratis
Ben je een af&toe rijder en denk je dat Bundelz iets voor jou is? Sluit je Bundelz autoverzekering dan nu af via onderstaande link. De eerste 100 af&toe rijders die de prepaid verzekering afsluiten krijgen de eerste WA of WA Casco bundel van 1.000 kilometer gratis. De eenmalige aansluitkosten van €20,- vervallen ook en Bundelz regelt voor jou de overstap.

Altijd kosteloos opzeggen en geen kleine lettertjes
Blijkt Bundelz voor jou toch niet voordelig? Dan zeg je je Bundelz autoverzekering na je gratis bundel gewoon op. Dat kost je niets en je behoudt je schadevrije jaren voor je nieuwe autoverzekering.

Klik hier om je gratis bundel te bemachtigen

Zojuist overgestapt

  • 23 juni 2018, 00:35 Dhr. V. uit Zaamslag.
  • 22 juni 2018, 23:21 Dhr. T. uit Utrecht.
  • 22 juni 2018, 23:06 Dhr. dos S. uit Rotterdam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.