Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Medewerkers

Jerry Poel

Product Owner Auto

Met een volle waterkan als benzine racet Jerry de beste autoverzekeringen binnen. Daarnaast staat het part-time autoverzekeringen-model altijd klaar met nieuwe ideeën.

Jesse Breeuwsma

Online Marketeer

Jesse is in 2015 bij ons begonnen als stagiair, maar bleef gezellig plakken na zijn studie. Nu zorgt hij er als online marketeer voor dat onze pagina's over autoverzekeringen goed te vinden zijn, zodat meer mensen kennismaken met onze vergelijker.

Willemijn Kuitenbrouwer

PR Manager

Willemijn onderzoekt wie onze klanten zijn en waar we die het beste kunnen vinden. Zo zet ze ons ook offline op de kaart, met als doel om aan tafel te komen bij Antoinette.

Martin van Driel

Senior Software Developer

Als jij je afvraagt hoe overstappen zo ontzettend makkelijk kan zijn, dan is het antwoord Martin. Hij zorgt ervoor dat onze systemen zo soepel werken dat het voelt alsof besparen vanzelf gaat.

Florian van der Velde

Senior Backend Developer

Vanaf de vroege ochtenduurtjes zorgt Florian voor de werking van technische processen waar de meerderheid van het team het bestaan niet van af weet.

Jeroen Bosscha

IT Manager

Alle overstappers worden door IT Manager Jeroen netjes afgeleverd bij de nieuwe verzekeraars. Jeroen is klantgericht en ontwikkelt met zijn team daarom altijd vanuit de wensen van de klant!

Natasja Rohof

Junior Content Marketeer

Natasja is na haar online marketing stage met veel plezier aan de slag gegaan als junior content marketeer bij Autoverzekering.nl. Ze schrijft nieuwe pagina's voor op de website en zorgt ervoor dat je zonder problemen de antwoorden op je vragen vindt.

Tommie van Haren

SEO marketeer

Tommie blijft na zijn stage nog een tijdje bij ons werken en gaat Autoverzekering.nl helpen om nog meer topposities in Google te bemachtigen.

Jeroen Brouha

Online Marketeer

Online Marketeer Jeroen is een expert op het gebied van SEA. Met zijn strategieën weet hij Autoverzekering.nl in de kijker te spelen bij potentiële overstappers.

Fleur Ribbink

Customer Happiness Specialist

Voor al je vragen over autoverzekeringen kun je terecht bij onze Fleur. Met het kampioenschap sneltypen op zak is niemand zo snel in het beantwoorden van de mail en chat. Zo krijg je nog sneller het best passende advies waar je portemonnee en jijzelf blij van worden.