Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Over ons

Bij Autoverzekering.nl vergelijk je autoverzekeringen. Ja, hèhè! Dat was al duidelijk. Maar wie zijn wij eigenlijk? Waarom doen we wat we doen? En hoe doen we dat dan? Valt daar nog wat aan te verdienen? En wat heb jij er eigenlijk aan? We laten het je graag zien.

Ons Verhaal

Van kinderschoenen tot zevenmijlslaarzen

Autoverzekering.nl gaat al een tijdje mee. Wie de archieven induikt zal zien dat al in 2002 de eerste stappen werden gezet om van de website iets te maken. Deze ontwikkeling kwam echter pas echt op gang toen de gerenommeerde vergelijkingswebsite Overstappen.nl en financiële dienstverlener Centeuro besloten de handen ineen te slaan om van Autoverzekering.nl echt een succes te maken.

Overstappen.nl en Centeuro vonden in 2014 dat het tijd was voor een écht toegewijde en écht onafhankelijke vergelijker voor autoverzekeringen. Op Autoverzekering.nl richten we ons op één ding: autoverzekeringen. Daarom vind je hier alle informatie die je nodig hebt en staat een team van echte specialisten altijd voor je klaar. Bovendien is Autoverzekering.nl niet verbonden aan een verzekeraar zodat we jou altijd het beste aanbod kunnen geven.

In drie jaar tijd is Autoverzekering.nl een serieus alternatief geworden voor andere vergelijkers. Steeds meer mensen weten ons te vinden en dat zie je terug in de aanbiedingen die je bij ons krijgt. Autoverzekeraars willen bij ons graag door jou gevonden worden, waardoor we exclusieve kortingen aanbieden die je nergens anders vindt.

Onze Missie

Transparant

Wij kappen het oerwoud aan autoverzekeringen en plaatsen er een netjes gesnoeid parkje voor terug. Wij zijn van mening dat het vinden van de beste autoverzekering voor jouw auto niet langer dan 5 minuten mag duren en dat je deze zonder twijfel moet kunnen afsluiten. Bij ons vergelijk je daarom vrijwel alle verzekeraars op prijs én kwaliteit.

Onafhankelijk

Zelfs met de schijn van afhankelijkheid kunnen we jouw vertrouwen schaden. Om dat te voorkomen zijn wij op geen enkele wijze verbonden aan een verzekeraar en zullen we dat ook nooit worden. Daarnaast zijn we open over ons verdienmodel dat nooit een rol speelt in onze vergelijking. Zo bieden wij jou 100% onafhankelijkheid.

Dienstbaar

Het afsluiten van een autoverzekering begint en eindigt nooit met een vergelijking. Daarom bieden wij onze klanten de best mogelijke voor- en nazorg. Op onze website vind je alle informatie om beslagen ten ijs te komen. Bovendien staan onze toegewijde experts voor, tijdens en na je aanvraag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Onze Trots

214.283

Zoveel mensen wisten onze website afgelopen jaar te vinden

8.763

Mensen vonden hun verzekering afgelopen jaar op Autoverzekering.nl

8.7

Het belangrijkste cijfer: de beoordeling van onze klanten

Ons Verdienmodel

Onze dienst is voor jou helemaal gratis

Om niet te verhongeren en onze vergelijker aan te kunnen blijven bieden, krijgen we daarom een kleine vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding komt neer op ongeveer 2% van de contractwaarde. Deze vergoeding zal nooit een rol spelen in de rangschikking in onze vergelijker en zal nooit aan jou worden doorberekend.

Ons TeamLeuk, zo’n website, maar weinig persoonlijk. Daarom laten we je graag zien welke man- en vrouwkracht er schuilgaat achter het scherm van nullen en eenen. Maak kennis met ons hele team.

Ons Bereiken

Vragen?

Heb je vragen of ontvang je graag advies bij het besparen op je autopremie? Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereiken op 020 – 760 5860. Liever mailen? Stuur je vraag per e-mail naar klantenservice@autoverzekering.nl. Bekijk hier de openingstijden van onze klantenservice.

  • Bekijk hier onze Dienstenwijzer
  • Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
  • Bekijk hier onze Privacyverklaring