Over ons

Autoverzekering.nl is een samenwerking tussen Overstappen.nl en Centeuro. Zoals de naam al zegt, vergelijken wij autoverzekeringen. Dit doen wij aan de hand van de vergelijker van Overstappen.nl. In onze vergelijker kun je het merendeel van alle autoverzekeringen in Nederland met elkaar vergelijken, geheel onafhankelijk. Op basis van premie en polisvoorwaarden kun je eenvoudig zien wat de beste en goedkoopste autoverzekering passend bij jouw situatie en persoonlijke wensen is.

Onze missie

Autoverzekeringen kunnen flink verschillen in prijs, maar prijs alleen is niet belangrijk. Wij vinden dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed moet zijn. Door autoverzekeringen met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit maken wij de markt transparanter en voor jou inzichtelijker. Wij streven ernaar om het overzicht van autoverzekeraars in onze vergelijker zo compleet mogelijk te maken. Het is voor ons belangrijk dat jij een verzekering voor je auto vindt met de best passende dekking tegen de laagst mogelijke prijs. De resultaten die je in het overzicht ziet na onze vergelijking, zijn dan ook onafhankelijk en niet door ons beïnvloed.

Onze inkomsten

Vergelijken en overstappen van autoverzekering is gratis bij Autoverzekering.nl. Om onze dienst gratis aan te kunnen bieden, ontvangen wij als tussenpersoon voor iedere overstap een vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding is gemiddeld 2% van de contractwaarde. Autoverzekering.nl is volledig onafhankelijk, de vergoeding zal nooit invloed hebben op de uitkomst van de vergelijker.

Unieke kortingen en prijzen

Wij zijn continu in overleg met autoverzekeraars om voor jou de beste deal te verkrijgen. Via onze vergelijkingssite bieden zij extra voordelige en vaak tijdelijke aanbiedingen. In de meeste gevallen ben je daarom via ons voordeliger uit dan rechtstreeks bij de autoverzekeraar.

Uitstekende service

Bij Autoverzekering.nl hebben wij een eigen klantenservice die 5 dagen per week bereikbaar is om jou te adviseren bij het vergelijken en afsluiten van de beste autoverzekering. Voor alle autoverzekeringen die je via ons kunt afsluiten, geldt dat je 14 dagen bedenktijd hebt. We werken volgens het principe “Niet goed, geld terug”.

Direct de weg op

Je vergelijkt via ons eenvoudig je autoverzekering en sluit deze direct online af. In de meeste gevallen zie je bij het afsluiten meteen of je geaccepteerd bent door de autoverzekeraar. Is dat bij jou het geval? Dan krijg je een voorlopige dekking en kun je direct de weg op.

Vragen?

Heb je vragen of ontvang je graag advies bij het besparen op je autopremie? Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur telefonisch bereiken op 020 – 760 5860. Liever mailen? Stuur je vraag per e-mail naar klantenservice@autoverzekering.nl. Bekijk hier de openingstijden van onze klantenservice.

 

  • Bekijk hier onze Dienstenwijzer
  • Bekijk hier onze Algemene voorwaarden
  • Bekijk hier onze Privacyverklaring