Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
test

In de pers

Om Nederlandse consumenten op de hoogte te houden van ontwikkelingen op het gebied van autoverzekeringen, verschijnt Autoverzekering.nl regelmatig in de pers. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste publicaties in de media, onze eigen onderzoeken en onze contactgegevens.

Expert op het gebied van autoverzekeringen

Over Autoverzekering.nl

Autoverzekering.nl is vergelijkingswebsite waarop je autoverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. Onze missie is: iedereen de laagste premies zonder gedoe. We willen het vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen zo makkelijk mogelijk maken. Zo kan iedereen besparen op zijn premie!

Autoverzekering.nl is een handelsmerk van Overstappen.nl B.V. en is ook onderdeel van Kizi. Dit is een familie van vergelijkingssites die o.a. bestaat uit de merken EasySwitch.nl, Autoverzekering.nl en Overstappen.nl. Het is een plek waar je al je verzekeringen en contracten kunt vergelijken. Wij helpen consumenten om de keuze te maken die het beste bij jou past, zo bespaar je eenvoudig op je vaste lasten.

Voor meer informatie over Autoverzekering.nl verwijzen we je graag door naar onze over ons pagina.

Autoverzekering.nl

Overzicht van onze persberichten

Autoverzekering.nl is al sinds 2014 actief op de autoverzekeringsmarkt. Hierdoor weten we precies wat er allemaal komt kijken bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering. En deze kennis over autoverzekeringen delen we maar al te graag. Als veelgevraagd expert op het gebied van autoverzekeringen, hebben we een groot aantal persberichten en onderzoeken op ons naam staan. Hieronder vind je daar een (gedeeltelijk) overzicht van.

In de pers 2024

In de pers 2023

In de pers 2022

In de pers 2021

In de pers 2020

In de pers 2019

In de pers 2018

Eigen publicaties

Hieronder vind je een selectie van de onderzoeken die wij zelf hebben uitgevoerd:

Eigen publicaties 2024

Eigen publicaties 2023

Eigen publicaties 2022

Eigen publicaties 2021

Eigen publicaties 2020

Eigen publicaties 2019

Eigen publicaties 2018

Eigen publicaties 2017

Vragen over Autoverzekering.nl?

Wij staan de pers graag te woord voor informatie over de ontwikkelingen binnen de autoverzekeringsmarkt. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via het centrale e-mailadres: pers@overstappen.nl. Op onze expertpagina vind je meer informatie over onze autoverzekeringexpert en happiness specialist.

Vragen over autoverzekering.nl

    Terug naar boven