Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Op zoek naar de beste verzekeraar voor jouw auto? Via Autoverzekering.nl kun je jouw huidige verzekeraar vergelijken met een meerderheid van alle autoverzekeraars in Nederland. Bekijk in het onderstaande overzicht welke verzekeraars je via ons kunt vergelijken.

Welke autoverzekeraars kun je bij ons vergelijken?

Autoverzekering vergelijken

 

Een aantal autoverzekeraars is niet opgenomen in onze vergelijking. Bekijk deze hier.

Autoverzekering.nl als contactpersoon

Voor veel autoverzekeraars doet Autoverzekering.nl dienst als tussenpersoon. Naast dat wij autoverzekeringen voor je vergelijken, kun je bij ons ook terecht met al je vragen over de autoverzekering. Wil je bijvoorbeeld  schade melden of een wijziging aanbrengen aan je autoverzekering? Dan kun je hiervoor contact met ons opnemen in plaats van met de verzekeraar zelf.

Je autoverzekeraar als contactpersoon

In onze vergelijker wordt ook een groot aantal verzekeringen aangeboden waarmee je direct contact hebt met de autoverzekeraar, dus zonder onze tussenkomst. Met wie jij contact op kunt nemen als je vragen hebt, wordt vermeld in de bevestigingsmail van de aanvraag van je nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeraars vergelijken

Door je huidige autoverzekeraar te vergelijken, kun je tot wel honderden euro’s per jaar besparen. Per verzekeraar bestaan er grote verschillen in premies en dekkingen voor je auto. In onze vergelijker kun je de verzekeraars op prijs en kwaliteit vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste autoverzekering voor jouw situatie.

Waarom Autoverzekering.nl?

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij willen dat jij de goedkoopste autoverzekering vindt met de best passende dekking. Niet alleen prijs, maar ook kwaliteit is belangrijk. In onze vergelijker geven we aan hoe goed de polisvoorwaarden zijn van de gekozen autoverzekeraar, in vergelijking met de voorwaarden van andere verzekeraars.

Niet goed, geld terug

Wij willen dat jij tevreden bent over de autoverzekering die je via ons afsluit. Twijfel je toch? Dan heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd waarbinnen je de verzekering nog kunt annuleren.

Altijd bereikbaar

Wij zijn op alle werkdagen tussen 8.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren bij het vergelijken en afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Ook nadat je een verzekering via ons hebt afgesloten, kun je nog bij ons terecht.

Direct verzekerd

Via Autoverzekering.nl sluit je direct online een nieuwe autoverzekering af. Vaak zie je daarbij gelijk of de nieuwe verzekeraar je aanvraag accepteert. Heeft de verzekeraar je geaccepteerd? Dan ontvang je een voorlopige dekking waarmee je direct verzekerd de weg op kunt.

Zojuist overgestapt

  • 23 nov. 2020, 15:43 Dhr. van D. uit Schiedam.
  • 23 nov. 2020, 15:43 Dhr. J. uit Helmond.
  • 23 nov. 2020, 15:42 Dhr. V. uit Lelystad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.