Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
test

Autoverzekeraars

Op zoek naar de beste verzekeraar voor jouw auto? Via Autoverzekering.nl kun je jouw huidige verzekeraar vergelijken met een meerderheid van alle autoverzekeraars in Nederland. Bekijk in het onderstaande overzicht welke verzekeraars je via ons kunt vergelijken.

Welke autoverzekeraars kun je bij ons vergelijken?

ABN AMRO autoverzekering
AEGON autoverzekering
asr autoverzekering
Avéro achmea autoverzekering
FBTO autoverzekering
nationale nederlanden autoverzekering
OHRA autoverzekering
Univé autoverzekering
Centraal beheer autoverzekering
inshared autoverzekering
Allianz Direct
Volkswagen autoverzekering
SEAT autoverzekering
Audi autoverzekering
Rhion autoverzekering
Ik kies zelf van a.s.r
Neerlandse

Duurzame autoverzekeraars

Verzekeraars beleggen met jouw verzekeringspremie. Niets mis mee zou je zeggen. Toch kan het belangrijk zijn om te controleren waarin jouw verzekeraar allemaal in investeert.  Door middel van je premie draag je namelijk indirect bij aan de investeringen van jouw autoverzekeraar.

Het kan voorkomen dat jouw verzekeraar in bedrijven investeert die bijvoorbeeld mensenrechten schenden of betrokken zijn bij controversiële wapens. Of naar bedrijven die grote milieuschade veroorzaken of slecht omgaan met dierenwelzijn. Als je niet achter zulk soort investeringen staat, dan is het wel zo fijn om te weten hoe de investeringen van verzekeraars scoren op dergelijke onderwerpen. Om deze reden heeft Eerlijke Geldwijzer in samen werking met Overstappen.nl (bedrijf waar Autoverzekering.nl onder valt) en de Consumentenbond een onderzoek gedaan naar de duurzaamheid van autoverzekeraars*:


* Van 9 verzekeraars is het beleid voor het laatst beoordeeld in 2019 (publicatie: januari 2020). Vanwege dit tijdsverschil weerspiegelen de scores mogelijk niet de status van het huidige beleid. Verzekeraars waarbij dit kan gelden zijn: a.s.r., Athora NL, Achmea, NN Group, Aegon, Allianz, VGZ, Menzis en CZ.

Gebruik deze html-code om bovenstaande afbeelding over te nemen:

<iframe class="localfocusvisual" frameborder="0" style="width:100%;height:600px;overflow:hidden" src="https://localfocuswidgets.net/61d8349435276"></iframe>

Advies van onze expert

“Verschillende autoverzekeraars hanteren verschillende polisvoorwaarden. Ook zijn er verschillen tussen de contractsduur van bijvoorbeeld 1 dag tot minimaal 1 jaar. Check dus goed wat je belangrijk vindt bij het kiezen van een verzekeraar.”

Jerry,

Expert autoverzekeringen

autoverzekeringen expert Jerry

Waarom Autoverzekering.nl?

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij willen dat jij de goedkoopste autoverzekering vindt met de best passende dekking. Niet alleen prijs, maar ook kwaliteit is belangrijk. In onze vergelijker geven we aan hoe goed de polisvoorwaarden zijn van de gekozen autoverzekeraar, in vergelijking met de voorwaarden van andere verzekeraars.

Niet goed, geld terug

Wij willen dat jij tevreden bent over de autoverzekering die je via ons afsluit. Twijfel je toch? Dan heb je bij ons altijd 14 dagen bedenktijd waarbinnen je de verzekering nog kunt annuleren.

Goed bereikbaar

Wij zijn op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur  bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren bij het vergelijken en afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Ook nadat je een verzekering via ons hebt afgesloten, kun je nog bij ons terecht.

Direct verzekerd

Via Autoverzekering.nl sluit je direct online een nieuwe autoverzekering af. Vaak zie je daarbij gelijk of de nieuwe verzekeraar je aanvraag accepteert. Heeft de verzekeraar je geaccepteerd? Dan ontvang je een voorlopige dekking waarmee je direct verzekerd de weg op kunt.

Autoverzekering.nl als contactpersoon

Voor veel autoverzekeraars doet Autoverzekering.nl dienst als tussenpersoon. Naast dat wij autoverzekeringen voor je vergelijken, kun je bij ons ook terecht met al je vragen over de autoverzekering. Wil je bijvoorbeeld  schade melden of een wijziging aanbrengen aan je autoverzekering? Dan kun je hiervoor contact met ons opnemen in plaats van met de verzekeraar zelf.

Je autoverzekeraar als contactpersoon

In onze vergelijker wordt ook een groot aantal verzekeringen aangeboden waarmee je direct contact hebt met de autoverzekeraar, dus zonder onze tussenkomst. Met wie jij contact op kunt nemen als je vragen hebt, wordt vermeld in de bevestigingsmail van de aanvraag van je nieuwe autoverzekering.

Autoverzekeraars vergelijken

Door je huidige autoverzekeraar te vergelijken, kun je tot wel honderden euro’s per jaar besparen. Per verzekeraar bestaan er grote verschillen in premies en dekkingen voor je auto. In onze vergelijker kun je de verzekeraars op prijs en kwaliteit vergelijken. Zo vind je eenvoudig de beste autoverzekering voor jouw situatie.

Vergelijk en bespaar

Bronvermelding en expertise

Geschreven door: Jerry
Laatste update: 09-08-2023

Over autoverzekeringsexpert Jerry

Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van autoverzekeringen weet Jerry precies hoe de verzekeringsmarkt in elkaar zit. Hij zorgt ervoor dat het aanbod in onze vergelijker zo uitgebreid als mogelijk is, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt. Als veelgevraagd expert in de media geeft hij bovendien handig advies aan automobilisten wat betreft hun autoverzekering.

Bronnen

Voor de informatie op deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:

  • ​Rijksoverheid
  • Verbond van Verzekeraars
  • RDW
Terug naar boven