Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Interpolis autoverzekering

Autoverzekeraar Interpolis is onderdeel van Achmea. Interpolis biedt verschillende verzekeringen aan: schade-, zorg- en levensverzekeringen. Deze verzekeringen zijn voor zowel particulieren als bedrijven af te sluiten. De verzekeringen worden aangeboden in pakketvorm en zijn exclusief af te sluiten via Rabobank.

Interpolis: glashelder

Zowel de visie als de slogan van Interpolis is simpel: glashelder! Interpolis staat voor transparantie. Het is belangrijk dat consumenten weten waar ze aan toe zijn. Interpolis vindt dat polisvoorwaarden voor klanten overzichtelijk moeten zijn, zonder overlappingen en kleine lettertjes.

Achmea en Rabobank

Interpolis is een dochteronderneming van Achmea, net als een aantal andere merken zoals Inshared, FBTO, Avéro Achmea en Centraal Beheer Achmea. Daarnaast is Interpolis partner van de Rabobank. De particuliere verzekeringen zijn uitsluitend bij Rabobank te verkrijgen als Interpolis Alles in één Polis®. De reden hiervoor is dat bankadviseurs particuliere klanten goed kunnen helpen met een compleet advies over alle financiële zaken, waaronder verzekeringen.

Preventie

Naast transparantie richt Interpolis zich ook op preventie. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ geeft Interpolis inzicht in risico’s. Hierdoor laten ze jou zien hoe je de kans op schade makkelijk kunt verkleinen.

Voordelen Interpolis autoverzekering

  • Polisvoorwaarden zijn duidelijk en overzichtelijk
  • Interpolis denkt actief mee én adviseert over preventie
  • Geen eigen risico bij schade of diefstal

Interpolis autoverzekering afsluiten

De verzekeringen van Interpolis zijn alleen via Rabobank af te sluiten en zijn daarom niet opgenomen in de vergelijker. Kies je wel voor deze verzekering? Dan kun je direct met Rabobank contact opnemen. Met je Rabobank klantgegevens kun je dan de verzekering afsluiten.

Interpolis autoverzekering opzeggen

Heb je een vergelijking gemaakt en wil je graag overstappen naar een nieuwe verzekering? Vergeet dan niet je huidige autoverzekering op te zeggen! Heb je nu al een verzekering bij Interpolis? Dan kun je deze alleen telefonisch via de Rabobank opzeggen. Je Interpolis verzekering is dus niet online opzegbaar. Zo werkt het opzeggen van je Interpolis autoverzekering:

  1. Bel Rabobank zelf op of vraag via de website aan of je teruggebeld kunt worden door een medewerker.
  2. Geef aan dat je je autoverzekering wilt opzeggen.
  3. Je ontvangt een opzegformulier dat je kunt invullen.
  4. Rabobank neemt daarna contact met je op om je opzegging te controleren.
Autoverzekering vergelijken

Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

  • 20 sept. 2019, 04:19 Dhr. de B. uit Veenendaal.
  • 20 sept. 2019, 00:06 Dhr. W. uit Zwaag.
  • 19 sept. 2019, 23:41 Dhr. van D. uit Rotterdam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.