Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
test

Onze experts

Op deze pagina vind je een overzicht van al onze Autoverzekering experts. Met hun kennis en expertise helpen ze jou met het vinden van de beste deals en houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autoverzekeringen.

Expert autoverzekeringen

Jerry

Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van autoverzekeringen weet Jerry precies hoe de verzekeringsmarkt in elkaar zit. Hij zorgt ervoor dat het aanbod in onze vergelijker zo uitgebreid als mogelijk is, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt. Als veelgevraagd expert in de media geeft hij bovendien handig advies aan automobilisten wat betreft hun autoverzekering. Bekijk voor meer informatie over zijn expertise en vergelijkingstips zijn persoonlijke expertpagina.

Lees meer over Jerry

Jerry Poel Expert autoverzekeringen

Happiness specialist

Alexandra

Heb je een vraag over je autoverzekering? Geen probleem, onze happiness specialist Alexandra staat voor je klaar! Als klantenservice medewerker zorgt zij ervoor dat je als klant adequaat geholpen wordt wanneer je vragen hebt over je autoverzekering.  Zo helpt ze je met het kiezen van de juiste autoverzekering en kijkt ze graag met je mee als je er zelf niet uitkomt. Alexandra werkt al sinds 2016 bij Autoverzekering.nl en heeft met haar WFT Basis en WFT Schade Particulier diploma’s de nodige kennis in huis om jou van passend advies te voorzien.

Alexandra

    Terug naar boven