Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
test

Autoverzekering expert Jerry

Expert autoverzekeringen

Maak kennis met Jerry

“Hoi, ik ben Jerry. Wat leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Als Expert autoverzekeringen bij Autoverzekering.nl is het mijn taak om jou van de beste autodeals te voorzien. Hiervoor maak ik afspraken met autoverzekeraars die in onze vergelijker terecht willen komen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jij de meest actuele premies kunt vergelijken en op de hoogte bent van het laatste nieuws. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal hebt.”

 

Jerry, expert autoverzekeringen

Meer over Jerry

Werkt bij Autoverzekering.nl sinds: 2017
Functie: Head of Online Insurances
Expertise: Autoverzekeringen
Opleidingen: Commerciële economie, WFT-basis en WFT schadeverzekeringen particulier
LinkedIn: Jerry Poel


Jerry in de media

Nu.nl

Je auto laten verzekeren kost ruim 60 euro meer dan vorig jaar

Wie in de eerste maanden van dit jaar een autoverzekering heeft afgesloten, is fors duurder uit dan een jaar eerder. De prijzen voor een allriskverzekering zijn met 9 procent het hardst gestegen. Ook de WA en de WA casco zijn duurder, met een plus van respectievelijk 8,4 en 7,1 procent. Dat blijkt uit onderzoek van prijsvergelijker Autoverzekering.nl.

Lees meer

De Telegraaf

Den Haag duurste stad voor autoverzekering

Haagse autorijders betalen gemiddeld €145 meer voor een autoverzekering dan inwoners van Groningen, de goedkoopste stad om je auto te verzekeren. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van vergelijkingssite Autoverzekering.nl naar de prijzen van autoverzekeringen in de twaalf provinciehoofdsteden en Amsterdam.

Lees meer

AD

Premies voor verzekeringen gaan fors omhoog

De stijging wordt ook gesignaleerd door Autoverzekering.nl. De vergelijkingssite zet al zes jaar de gemiddelde maandelijkse premies voor WA-, WA beperkt casco- en allriskverzekeringen op een rij. De gemiddelde stijging van de premies blijkt bij een WA-verzekering het grootst, namelijk bijna 10 procent.

Lees meer

Jerry Poel, expert autoverzekeringen

3 vragen voor Jerry

  Wat voor soort autoverzekering heb jij, als expert?

  Ik heb een WA beperkt casco dekking voor mijn auto uit 2015. Hiermee ben ik in ieder geval verzekerd voor stormschade of een kapotte ruit. Aangezien mijn auto ouder is dan zes jaar loont het niet meer om hiervoor een All Risk dekking af te sluiten. Met een WA beperkt casco dekking is mijn auto voldoende verzekerd en ben ik tegelijkertijd een stuk voordeliger uit.

  Wat vind jij belangrijk bij het vergelijken van een autoverzekering?

  Voor mij is de prijs de belangrijkste reden om over te stappen. Het is zonde als je te veel betaalt voor een verzekering die bij een andere verzekeraar € 200 goedkoper is op jaarbasis. Je kunt leuke dingen doen van dat geld.

  Is vergelijken echt zo makkelijk?

  Jazeker! Je vult eerst je kenteken en wat persoonlijke gegevens in en daarna kies je jouw gewenste dekking. Weet je nog niet zeker welke dekking bij jou past? Geen probleem! In onze vergelijker geven we je gratis advies over welke dekking je het beste kunt kiezen. Vervolgens kun je in het overzicht alle autoverzekeringen vergelijken die je voor jouw auto kunt afsluiten. Bij elkaar is dit slechts twee minuten werk en je kunt er mogelijk veel geld mee besparen.


Persberichten

Overzicht van onze persberichten

Autoverzekering.nl is al sinds 2014 actief op de autoverzekeringsmarkt. Hierdoor weten we precies wat er allemaal komt kijken bij het vergelijken en afsluiten van een autoverzekering. En deze kennis over autoverzekeringen delen we maar al te graag. Als veelgevraagd expert op het gebied van autoverzekeringen, hebben we een groot aantal persberichten en onderzoeken op ons naam staan. Hieronder vind je daar een (gedeeltelijk) overzicht van.

Onze persberichten:

Persberichten

  Terug naar boven