Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

ASR Autoverzekering

a.s.r. maakt onderdeel uit van ASR Nederland. De verzekeraar biedt meerdere financiële producten aan, onder andere schade- en levensverzekeringen, hypotheken en beleggingen. a.s.r. werkt zowel op de particuliere als zakelijke markt. ASR Nederland biedt naast de a.s.r. autoverzekering ook autoverzekeringen aan via verzekeraars Ditzo en Europeesche Verzekeringen.

ASR Nederland en a.s.r.

ASR Nederland is een concern dat sinds de crisis in 2008 in handen is van de Nederlandse staat. De geschiedenis kent vele fusies en overnamen, met als belangrijkste namen Stad Rotterdam, Europeesche Verzekeringen, de Amersfoorste en Fortis. ASR Nederland regelt meerdere financiele diensten. a.s.r. neemt vooral de verzekeringstak onder zijn hoede.

Dekkingen bij ASR Autoverzekering

Klik op één van de onderstaande pakketten van a.s.r. voor de verzekeringskaart. Daarin vind je uitgebreide informatie over de dekking.

Autoverzekering vergelijken

No blame, no claim

Stel je voor: Er zit opeens een flinke kras in je auto en de dader is nergens te bekennen. Je wilt dit natuurlijk wel vergoed krijgen. Wil je dit aangeven bij je verzekering, dan verlies je normaal gesproken schadevrije jaren, waardoor je ook daalt op de bonus/malus ladder. Hierdoor krijg je minder korting, zonder dat je er iets aan kunt doen. Bij a.s.r. daal je in dit geval ook in schadevrije jaren, maar behoud je wel je korting op je premie. Andere verzekeraars werken met hetzelfde principe, maar dan in de vorm van een no-claimbeschermer, waar je extra premie voor betaalt.

Voordelen a.s.r

Naast de ‘gratis no-claimbeschermer’ kent a.s.r. nog enkele voordelen:

 • Vaste schadecoach die afhandeling van je schade begeleidt
 • Tweede auto is voordelig mee te verzekeren
 • Pakketkorting bij meerdere verzekeringen
 • Je verzekering is elk moment aan te passen

a.s.r. schade melden

Wil je schade melden? a.s.r. werkt samen met duizenden onafhankelijke advieskantoren. Je kunt zelf online een persoonlijke adviseur uitkiezen. Deze zal je gedurende het hele proces begeleiden.

a.s.r. afsluiten

Wil je een a.s.r. autoverzekering afsluiten? Dan kun je dit direct regelen via Autoverzekering.nl. Vul je gegevens in en bekijk of een autoverzekering van a.s.r. de beste keuze is voor jouw situatie.

a.s.r. opzeggen

Heb je op dit moment een a.s.r. verzekering en wil je deze opzeggen, bijvoorbeeld omdat je een betere deal hebt gevonden? Je kunt dit via je persoonlijke adviseur doen. Die kan je helpen adviseren wat voor gevolgen dit kan hebben. Vooral wanneer je ook meerdere verzekeringen bij ASR hebt afgesloten. Daarnaast kun je je verzekering rechtstreeks opzeggen. Wij helpen je hier graag mee. Met dit stappenplan zeg je eenvoudig je verzekering bij a.s.r. op.

 1. Download hier je a.s.r. opzegbrief.
 2. Vul de gevraagde gegevens in.
 3. Voorzie de brief van een handtekening.
 4. Stuur de brief op naar het postadres van a.s.r.
 5. Wacht op de bevestiging om te checken wanneer de verzekering stopt.
Autoverzekering vergelijken


Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

 • 20 juli 2018, 18:25 Dhr. S. uit Assen.
 • 20 juli 2018, 17:48 Mevr. B. uit Amsterdam.
 • 20 juli 2018, 17:36 Mevr. M. uit Middelburg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.