Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

BOVAG autoverzekering

BOVAG Verzekeringen behoort tot de Bovemij Verzekeringsgroep. De Bovemij Verzekeringsgroep is weer onderdeel van brancheorganisatie BOVAG. BOVAG richt zich op ondernemers op het gebied van mobiliteit, zoals verkeersopleiders, verhuurders en verkopers van auto’s en tankstationshouders. Met een BOVAG autoverzekering kun je terecht bij alle aangesloten autobedrijven. Deze bedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Over BOVAG

BOVAG staat voor BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders. In 1930 besloten 40 autobedrijven samen te werken en zij richtten BOVAG op. Na een jaar had BOVAG al 750 leden. Tegenwoordig hebben 9500 ondernemers zich bij BOVAG aangesloten en staat het BOVAG-lidmaatschap bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voordelen BOVAG autoverzekering

  • Altijd vervangend vervoer (ook bij tegenvallende reparatieduur)
  • Bij schade keuze uit alle bij BOVAG aangesloten autobedrijven
  • Dagelijks opzegbaar

BOVAG schade melden

Je kunt je schade bij BOVAG op verschillende manieren melden. BOVAG is telefonisch bereikbaar, maar je kunt er ook voor kiezen om een schadeformulier te mailen, faxen of per post te versturen.

Een autoverzekering bij BOVAG afsluiten

Een BOVAG autoverzekering is niet via Autoverzekering.nl af te sluiten. Je kunt dit via de website van BOVAG doen. Het is wel altijd verstandig om te vergelijken of je niet ergens anders een betere deal kunt vinden. Via onze vergelijker kun je vergelijken op de hoogte van de premie én de kwaliteit van de voorwaarden.

Autoverzekering vergelijken

BOVAG opzeggen

Wil je je BOVAG autoverzekering opzeggen? Na een jaar zijn alle verzekeringen dagelijks opzegbaar en heb je een opzegtermijn van een maand. Hier lees je hoe je een BOVAG autoverzekering opzegt.

  1. Download hier de BOVAG opzegbrief.
  2. Vul je gevraagde gegevens in en voorzie de brief van een handtekening.
  3. Stuur de brief per post of e-mail op.
  4. Je ontvang een bevestiging waarop staat wanneer je autoverzekering stopt.

Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

  • 21 jan. 2019, 23:54 Mevr. B. uit Zeddam.
  • 21 jan. 2019, 23:24 Dhr. B. uit Utrecht.
  • 21 jan. 2019, 23:05 Dhr. el F. uit Bergen op zoom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.