Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
24-01-2024

HEMA stopt als autoverzekeraar

HEMA stopt per 26 februari 2024 met het aanbieden van autoverzekeringen. De autoverzekering van Hema wordt, net zoals de andere schadeverzekeringen, overgenomen door InShared.

2 minuten 25-01-2024
Jerry Poel
Expert Autoverzekering

HEMA maakt een strategische verschuiving in haar dienstenaanbod door te stoppen met het aanbieden van alle schadeverzekeringen. Ze gaan wel door met hun eigen zorgverzekering. InShared neemt alle verzekeringen over waar HEMA mee stopt: auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekeringen.

Waarom stopt HEMA met schadeverzekeringen?

HEMA stopt met het aanbieden van schadeverzekeringen, omdat het zich wil “focussen op het zelf ontwerpen en maken van producten voor een beter alledaags leven in een mooiere wereld.”

Heeft dit gevolgen voor jouw premie?

InShared verzekert je dat de premie in principe ongewijzigd blijft. Eventuele aanpassingen zullen alleen plaatsvinden als er veranderingen zijn in jouw persoonlijke gegevens, zoals adres, bonus-malus of gezinssamenstelling. Deze mogelijke wijzigingen worden tijdig gecommuniceerd tussen 15 en 25 januari 2024. Ook zonder dat InShared de verzekeringen over zou nemen zouden in deze gevallen de premies kunnen veranderen, aangezien er sprake is van andere persoonsgegevens.

Hoewel HEMA stopt met het aanbieden van schadeverzekeringen, zal de overgang naar InShared een naadloze ervaring voor jou als klant zijn. De klantenservice en afhandeling van schades werden al door InShared verzorgd. Met deze wijziging blijft alles in wezen hetzelfde, en het belangrijkste aspect is dat je kunt blijven rekenen op dezelfde dekking en premie.

Waarom is er gekozen voor InShared?

De keuze voor InShared als nieuwe verzekeraar is ingegeven door het feit dat beide partijen, HEMA en InShared, reeds onderdeel waren van Achmea Schadeverzekeringen. InShared was al verantwoordelijk voor de klantenservice en schadeafhandeling van HEMA, zij het onder de merknaam van HEMA.

Voor degenen die momenteel een HEMA schadeverzekering hebben, zal de overgang naar InShared, die al eerder de klantenservice en schadeafhandeling voor HEMA verzorgde, plaatsvinden vanaf 26 februari 2024. Als je een HEMA verzekering hebt en je wilt niet dat je verzekering wordt overgenomen door InShared kan je dagelijks je verzekering opzeggen via de online polismap.

Jerry Poel
Expert autoverzekeringen
2 minuten 25-01-2024

Over autoverzekeringsexpert Jerry

Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van autoverzekeringen weet Jerry precies hoe de verzekeringsmarkt in elkaar zit. Hij zorgt ervoor dat het aanbod in onze vergelijker zo uitgebreid als mogelijk is, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt. Als veelgevraagd expert in de media geeft hij bovendien handig advies aan automobilisten wat betreft hun autoverzekering.

Terug naar boven
Terug naar boven