Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie
test

Offerteformulier de Vereende

Heb je al een aantal keer een autoverzekering aangevraagd, maar wordt deze aanvraag telkens afgewezen? Dan kun je vaak alleen nog terecht bij de Vereende. Dit is een autoverzekeraar die jou sneller zal accepteren. Via het onderstaande formulier kun je een autoverzekering bij de Vereende aanvragen. Na het invullen van het formulier krijg je een vrijblijvende offerte van de Vereende opgestuurd naar jouw e-mailadres.

Offerte aanvragen

De voordelen van Autoverzekering.nl

 • Deskundig advies

  Ontvang persoonlijk advies van onze WFT- gecertificeerde klantenservice.

 • Passende oplossing

  Wij bieden een oplossing aan  wanneer andere verzekeraars je weigeren.

 • Persoonlijk contact

  Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken. Onze klantenservice helpt je graag.

Hoe werkt het aanvragen van een autoverzekering bij de Vereende?

 • 1

  Vul het aanvraagformulier in

  Via het bovenstaande formulier vraag je binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte bij de Vereende aan.

 • 2

  Controleer jouw persoonlijke offerte

  Na je aanvraag ontvang je van ons  een e-mail met een offerte voor de Vereende.

 • 3

  Onderteken het aanvraagformulier

  Ga je akkoord met de voorwaarden die in de offerte staan? Dan is het tijd om het aanvraagformulier te ondertekenen. Je ontvangt dit formulier via e-mail.

 • 4

  Voltooi je betaling

  Rond je betaling af via IDEAL om je aanvraag te voltooien. De dekking van je autoverzekering gaat in wanneer wij de premie en een ondertekend aanvraagformulier hebben ontvangen.

 • 5

  Je bent verzekerd!

  Na het afronden van je betaling ontvang je van ons een bevestiging per mail. Vanaf nu kun je verzekerd de weg op!

Wat voor verzekeraar is de Vereende?

De Vereende (voorheen Rialto verzekeringen) is een autoverzekeraar die aanvragen sneller accepteert, maar wel tegen bepaalde voorwaarden. Ben je al vaker afwezen door verschillende verzekeraars? Bijvoorbeeld vanwege je verzekeringsverleden of omdat je negatieve schadevrije jaren hebt? Dan is de kans groot dat je wel bij de Vereende terecht kunt. Redenen waarom verzekeraars je afwijzen zijn:

 • Betrokken bij veel schades
 • Wanbetaling
 • Strafrechtelijk verleden
 • Fraude
 • Rijontzegging

Wanneer één van de bovenstaande afwijsredenen voor jou van toepassing is, bieden wij je een verzekering van de Vereende aan. De Vereende accepteert je bijna altijd, maar vraagt hier wel een hogere maandelijkse premie voor dan een andere verzekeraar. Houd er wel rekening mee dat de Vereende geen verzekeringsplicht heeft. Dit betekent dat ze niet verplicht zijn om jouw aanvraag te accepteren.

Offerte de Vereende

Verzekeringsplicht

De Nederlandse wet bepaalt dat alle auto’s die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Wanneer dit niet het geval is, riskeer je een boete van €400,-. De boete mag drie keer per jaar worden opgelegd. Daarnaast is het mogelijk dat de zaak voor de strafrechter komt en bij schade zijn alle kosten voor jezelf. Het is dus van belang om je auto te verzekeren.

Prijsindicatie

De kosten van een verzekering bij de Vereende zijn hoger dan bij andere verzekeraars. De premie is vaak afhankelijk van de volgende factoren:

 • Het verzekerde object
 • De reden(en) waarom je eerder bent afgewezen
 • Je leeftijd
 • Het aantal kilometers dat je rijdt
 • De gekozen dekking(en)
 • Opgebouwde schadevrije jaren

Let op: de premie moet altijd de eerste 3 maanden vooruit betaald worden, dit is ook zo bij een maandbetaling. Daarnaast brengt de Vereende vaak een waarborgsom in rekening van €268,-. De waarborgsom wordt ingezet om onbetaalde premies te verrekenen als je niet op tijd je premie betaalt. Wanneer dit niet het geval is, ontvang je de waarborgsom terug.
De offerte wordt afgegeven op basis van 0 schadevrije jaren. Bij 0 schadevrije jaren start je op bonus/malustrede 4 en betaal je 100% van de premie. Stel je hebt 3 schadevrije jaren opgebouwd, start je op bonus/malustrede 7 en betaal je 70% van de premie.

Bron: Polisvoorwaarden Motorrijtuigverzekering de Vereende

Bonus Malus de Vereende

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de Vereende of het aanvraagproces? Wij zetten de meestgestelde vragen voor je op een rij.

  Wat is een waarborgsom bij de Vereende en waarom moet ik die betalen?

  Bij het afsluiten van een autoverzekering bij de Vereende dien je een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom wordt ingezet om onbetaalde premies te verrekenen als je niet op tijd je premie betaalt. Als je altijd op tijd betaalt en je de verzekering bij e Vereende stopzet, krijg je de waarborgsom terug.

  Waarom moet ik bij de Vereende mijn premie drie maanden vooruit betalen?

  De Vereende verstuurt over het algemeen de nota voor bestaande verzekeringen vier tot zes weken voor de eerste van de maand waarin de verzekering verlengd wordt. Het kan dus voorkomen dat bij het aangaan van de verzekering de nota’s voor de volgende maand(en) al zijn verstuurd. Om te voorkomen dat je als onverzekerd te boek komt te staan (doordat je deze rekening(en) niet hebt ontvangen), laat de Vereende je de eerste drie maanden vooruit betalen. Daarna zal de verschuldigde maandpremie automatisch van je rekening worden afgeschreven.

  Wat gebeurt er als ik niet akkoord ga met de offerte?

  Zie je na het ontvangen van je offerte af van je aanvraag? Dan hoef je geen actie te ondernemen. Je offerte wordt dan niet omgezet in een lopende polis. Je offerte aanvraag is dus geheel vrijblijvend!

  Terug naar boven