Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Offerte autoverzekering

Je kunt van of namens een verzekeraar een officieel verzekeringsaanbod voor je auto ontvangen: een offerte. Via Autoverzekering.nl kun je helaas geen offerte van autoverzekeringen opvragen. Het is wel mogelijk om online meerdere autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Daarnaast sturen wij, als je dat wilt, een overzicht van jouw persoonlijke top 3 autoverzekeringen per e-mail toe.

Offerte autoverzekering: wat is het?

Een offerte van een autoverzekering is gebaseerd op de gegevens die jij als klant bij de verzekeraar aanlevert. Dit zijn je persoonlijke gegevens, maar ook andere gegevens die van invloed zijn op de hoogte van de premie van je autoverzekering. Als je via onze autovergelijker de autoverzekeringen vergelijkt, wordt er ook met deze gegevens rekening gehouden. Op basis daarvan laten wij je de goedkoopste autoverzekeringen zien, die het beste passen bij jouw situatie.

Top 3 beste autoverzekeringen

Gebaseerd op je persoonlijke gegevens en wensen tonen wij je een persoonlijke top 3 van de beste autoverzekeringen voor jou. Kom je er nog niet gelijk uit? Dan kun je er ook voor kiezen om de top 3 per e-mail te ontvangen.

Direct verzekerd de weg op

Ben je er uit welke autoverzekering voor jou de beste is? Dan kun je direct online een nieuwe autoverzekering afsluiten. Als je door de nieuwe verzekeraar meteen geaccepteerd wordt, ontvang je een voorlopige dekking en kun je gelijk verzekerd de weg op.

Bespaar tot €200 op de verzekering van je auto

Met het vergelijken van autoverzekeringen kun je tot wel € 200 per jaar besparen. Net als bij het opstellen van een offerte voor je autoverzekering, vergelijken wij de autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke gegevens.

Zojuist overgestapt

  • 5 juli 2020, 00:08 Dhr. F. uit Arnhem.
  • 4 juli 2020, 23:53 Dhr. D. uit Budel-dorplein.
  • 4 juli 2020, 23:51 Dhr. L. uit Bergeijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.