Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Kruidvat autoverzekering

Sinds eind november 2015 biedt Kruidvat geen autoverzekering meer aan. De drogisterijketen was van mening dat autoverzekeringen niet meer passen bij de positionering. Vanaf 1 januari 2016 lopen de bestaande autoverzekeringen van Kruidvat door bij AEGON.

Over Kruidvat

Jarenlang kon je bij Kruidvat je geldzaken regelen. Verschillende verzekeringen werden aangeboden zoals een aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering en een autoverzekering. Deze konden via de website worden afgesloten. De verzekeringen van Kruidvat hadden een lage premie en een goede overstapservice. AEGON Schadeverzekering was de risicodrager voor de verzekering van Kruidvat. Zij namen in 2016 de autoverzekeringen van Kruidvat over.

Alternatieven voor Kruidvat autoverzekering

Sinds 2016 biedt Kruidvat geen autoverzekeringen meer aan. Een alternatief voor de Kruidvat autoverzekering is de HEMA autoverzekering. Net als Kruidvat is HEMA een grote winkelketen die verzekeringen aanbiedt. Bij HEMA kun je bijna alles verzekeren. Van je auto tot je huisdier. De autoverzekering van HEMA biedt een aantal voordelen, namelijk:

  • Lage premies
  • Snel schadeherstel
  • Dagelijks opzegbaar

Een ander alternatief is AEGON, de verzekeraar die in 2016 de autoverzekeringen van Kruidvat heeft overgenomen. Bij AEGON kun je dus in ieder geval uitgaan van dezelfde dekking die Kruidvat aanbood. Zowel HEMA als AEGON vind je terug in onze vergelijker. Vul je gegevens in en je ziet meteen of zij een voordelige verzekering hebben voor jouw situatie.

Een verzekering bij Kruidvat opzeggen

Heb je een autoverzekering bij AEGON (voorheen bij Kruidvat) en wil je deze opzeggen? Dat kan heel eenvoudig via onze opzegservice van Autoverzekering.nl De meeste autoverzekeraars willen dat je schriftelijk opzegt. Vul je gegevens in op de opzegpagina om je verzekering op te zeggen. Als je wilt overstappen van autoverzekeraar, check dan eerst even de vergelijker. Daarin zijn vele autoverzekeraars opgenomen. Vul je gegevens in dan tonen wij jou de beste deal!

Contact Kruidvat

Aangezien AEGON de autoverzekeringen van Kruidvat heeft overgenomen zijn zij ook het contactpunt voor eventuele vragen of opmerkingen.

Telefoon070 344 3210
KostenLokaal tarief
Bereikbaarma-vr: 08:00–21:00za: 09:00–13:00
Websitehttps://www.aegon.nl/
KantooradresAegonplein 502591 TV, Den HaagNederland
PostadresPostbus 2022501 CE Den HaagNederland

Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

  • 22 jan. 2019, 09:42 Dhr. den O. uit Rotterdam.
  • 22 jan. 2019, 09:35 Dhr. T. uit Groningen.
  • 22 jan. 2019, 09:33 Dhr. K. uit Arnhem.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.