Klantenservice

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega's die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.
 
phone

020 - 76 05 860

Reactietijd: 1 min.
phone

klantenservice@autoverzekering.nl

Reactietijd: 2 uur.
phone

Live chat

Reactietijd: 5 min.
Meer informatie

Komend najaar zal autoverzekeraar Allsecur zijn naam veranderen in Allianz Direct. Allsecur is sinds de oprichting in 2008 al onderdeel van moederbedrijf Allianz.

De verzekeraar heeft nu besloten om de merknaam van het moederbedrijf aan te nemen, omdat vier Europese online merken van Allianz worden samengevoegd tot één Europees verzekeringslabel. De vier online merken van Allianz in Nederland (Allsecur), Duitsland (Allsecur), Italië (Genialloyd) en Spanje (Fénix Directo) zullen allemaal onder de merknaam Allianz Direct verder gaan.

Met de naam Allianz Direct wil de verzekeraar aan klanten laten weten dat mobiel en digitaal voorop staan. Dit betekent dat klanten hun verzekering gemakkelijk en snel online kunnen afsluiten.

Daarnaast wil Allianz Direct de schaalvoordelen op Europees niveau vergroten. Door samen te werken met andere Europese landen kan de verzekeraar innovaties sneller beschikbaar stellen. Ook zal de samenwerking leiden tot een betere hulpverlening in het buitenland.

Verandert er iets voor mij als klant?

Allianz Direct blijft een aparte activiteit binnen de Allianz Group. De naam en huisstijl veranderen, maar het contract van de huidige klanten blijft hetzelfde. Wanneer de contracten bijna aflopen zullen klanten een verlengingsvoorstel ontvangen van Allianz Direct. Als je als klant van Allsecur nu iets verandert aan de dekking van je verzekering, een adreswijziging doorgeeft of een nieuwe verzekering afsluit dan ontvang je een verzekering met de voorwaarden van Allianz Direct.

De komende maanden zal het merk Allsecur geleidelijk uit de markt verdwijnen. Het is echter nog onduidelijk of Allianz Direct ook afscheid gaat nemen van de broertjes Coronel die in de televisiereclame van Allsecur te zien zijn.

Terug naar boven