Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Onna-onna autoverzekering

Per 1 juli 2017 is het niet langer mogelijk een verzekering af te sluiten bij Onna-onna. Alle verzekerden van Onna-onna gaan per 1 november automatisch over naar AEGON, het moederbedrijf van Onna-onna. Ben je klant bij Onna-onna en heb je geen zin om bij AEGON terecht te komen? Kijk dan welke verzekeraar voor jou de beste verzekering heeft.

Onna-onna was een online verzekeraar die zich geheel richtte op vrouwen. Onna-onna bestond sinds 2008 en was een dochteronderneming van AEGON. In eerste instantie was het alleen mogelijk om een autoverzekering bij onna-onna af te sluiten, maar later boden zij ook inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids-, gezinsongevallen- en doorlopende reisverzekeringen aan.

Verzekeren volgens vrouwen

Onna-onna betekent in het Japans vrouw. Volgens onna-onna sluit de aandacht van echte mensen voor jouw persoonlijke situatie aan bij de waarden die bij vrouwen horen. Bij onna-onna stond persoonlijke service voorop, omdat je de belangrijkste zaken in je leven, gezondheid, gezin, huis en auto verzekert.

Voordelen autoverzekering van onna-onna

Een autoverzekering bij onna-onna leverde de volgende voordelen op:

 • Persoonlijke service
 • Gratis pechhulp voor auto’s van 5 jaar of jonger
 • Nul euro eigen risico

Alternatieven voor onna-onna autoverzekering

Je kunt dus niet meer terecht bij onna-onna voor een autoverzekering. Er is verder ook geen verzekeraar die zich zo uitgesproken op vrouwen richt als onna-onna. Gelukkig vind je in onze vergelijker wel allerhande goede alternatieven die geen onderscheid maken tussen de klassieke seksen. Benieuwd welke daarvan het beste bij jou past? Vul je gegevens in en je ziet meteen welke autoverzekeraar voor jou de beste deal in huis heeft.

Een verzekering bij onna-onna opzeggen

Het opzeggen van een autoverzekering kun je het beste middels een schriftelijke en aangetekende opzegbrief doen. Heb jij je auto op dit moment verzekert bij onna-onna, maar stap je over of is er een andere reden dat je de autoverzekering wilt opzeggen? Je zegt je onna-onna autoverzekering in een enkele stappen op:

 1. Download de onna-onna opzegbrief.
 2. Voorzie de brief van je persoonlijke gegevens en het polisnummer.
 3. Print de brief uit en plaats je handtekening.
 4. Als onna-onna je verzoek heeft ontvangen, zullen ze je een bevestiging toesturen.
 5. Bekijk op de bevestiging per wanneer je autoverzekering wordt opgezegd.

Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

 • 25 okt. 2020, 23:39 Dhr. S. uit Vriescheloo.
 • 25 okt. 2020, 23:27 Dhr. S. uit Heerhugowaard.
 • 25 okt. 2020, 23:13 Dhr. S. uit Lelystad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.