Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Citroën autoverzekering

Rijd jij in een Citroën? Dan is het goed om te weten hoe je jouw auto het beste kunt verzekeren. Je bent in Nederland tenslotte verplicht om je auto minimaal te verzekeren met een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. De juiste keuze maken voor een autoverzekering is niet altijd even makkelijk. Wij leggen je daarom graag uit hoe je jouw Citroën het beste kunt verzekeren.

Over Citroëncitroën autoverzekering

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is in 1919 opgericht door André Citroën en is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën.
Het merk heeft sinds 1934 een reputatie opgebouwd voor innovatie en eigenzinnigheid. In dat jaar kwam de Traction Avant op de markt, de eerste in serie geproduceerde auto met voorwielaandrijving, een volledig onafhankelijke wielophanging en een zelfdragende carrosserie. Daarbij is Citroën natuurlijk bekend van de 2CV, beter bekend onder de naam “Eend”.

Citroën modellen

Citroën heeft modellen in meerdere categorieën. Zo bieden ze enkele personenauto’s aan, maar ook bedrijfswagens, SUV’s en enkele vrachtwagens. Hieronder staan een aantal van de bekendste modellen:

  • Citroën Berlingo
  • Citroën C1
  • Citroën C3
  • Citroën C4
  • Citroën C5
  • Citroën DS3

Citroën autoverzekering vergelijken

Wil je jouw Citroën verzekeren? Met onze vergelijker kun je gemakkelijk de beste verzekering voor jouw Citroën vinden. Vul je persoonlijke gegevens en de gegevens van jouw auto in en bepaal welke dekking je wilt hebben. Op basis hiervan krijg je een overzicht te zien, waarin je alle autoverzekeraars kunt vergelijken. Ook kun je makkelijk de top 3 voor jouw Citroën autoverzekering vergelijken.

Direct verzekerd de weg op

Heb je een verzekering met de laagste premie of met de beste voorwaarden gevonden? Dan kun je deze direct online aanvragen bij ons. Je ziet dan vrijwel direct of de verzekeraar je aanvraag accepteert. Als je geaccepteerd bent kun je meteen in je verzekerde Citroën gaan rijden.

Autoverzekering vergelijken

Zojuist overgestapt

  • 31 maart 2020, 02:47 Dhr. G. uit 's-gravenhage.
  • 31 maart 2020, 02:05 Dhr. van der V. uit Utrecht.
  • 31 maart 2020, 00:45 Dhr. D. uit 's-gravenhage.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.