Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Spoed autoverzekering

Vul je gegevens in en bereken je premie

Powered by:

Wil je een autoverzekering met spoed afsluiten? Op Autoverzekering.nl vergelijk je binnen 30 seconden verschillende verzekeraars op basis van prijs én kwaliteit. Plaats je gegevens in onze vergelijker, kies je gewenste dekking, stap over en bespaar tot wel €175 per jaar.

Handige informatie voor je spoed autoverzekering

Als je een spoed autoverzekering gaat afsluiten dan is het handig als je een aantal gegevens bij de hand hebt:

 • Het kenteken van je auto
  Als je gebruik wilt maken van onze vergelijker dan zul je het kenteken van je auto moeten invullen.
 • Aantal schadevrije jaren
  Wanneer je via onze vergelijker een autoverzekering hebt gekozen dan zul je vervolgens enkele gegevens moeten invullen. Eén van die gegevens is het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Je kunt het aantal schadevrije jaren terugvinden op de polis of factuur van je huidige autoverzekering.

  Weet je niet hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd? Dan is het verstandig om contact op te nemen met je verzekeraar. Je kunt ook gebruik maken van onze rekenhulp in de vergelijker om een indicatie te krijgen van de jaren die je hebt opgebouwd. Houd er wel rekening mee dat je alleen schadevrije jaren opbouwt als de auto op jouw eigen naam staat. Daarnaast vervallen je schadevrije jaren doorgaans als je langer dan 1 jaar geen autoverzekering hebt.

  Wil je graag meer informatie over schadevrije jaren lezen? Bekijk dan onze wat zijn schadevrije jaren pagina.

 • Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt
  De hoogte van de premie voor je autoverzekering hangt af van de hoeveelheid kilometers die je rijdt. Wanneer je een vergelijking maakt zul je dus het aantal kilometers dat je per jaar rijdt moeten aangeven. Weet je niet precies hoeveel kilometer je per jaar aflegt? Maak dan een schatting van het aantal kilometers, bijvoorbeeld door het aantal kilometers van en naar je werk te vermenigvuldigen met het aantal werkdagen. De kilometers die je rijdt in het weekend of op vakantie moeten hier natuurlijk ook bijgeteld worden.
Autoverzekering afsluiten

Spoed autoverzekering: hoe lang duurt het voordat ik verzekerd ben?

Wanneer je een autoverzekering hebt aangevraagd via onze vergelijker, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met de bevestiging of je direct verzekerd bent of niet. Zodra je bent goedgekeurd door je nieuwe verzekeraar kun je direct verzekerd de weg op. In sommige gevallen moet je deze wel eerst zelf via mail activeren. Als je een e-mail krijgt met de mededeling dat je niet geaccepteerd bent door de verzekeraar ben je niet verzekerd, ook niet met een voorlopige dekking.
spoed autoverzekering

Tips voor het afsluiten van een spoed autoverzekering

 • Wees eerlijk over je gegevens.
  Ondanks het feit dat je natuurlijk zo snel mogelijk een autoverzekering wilt afsluiten, zul je wel de juiste gegevens moeten invullen. Wanneer je dit niet doet dan kan dit later tegen je werken. Als je bijvoorbeeld niet eerlijk bent over het aantal kilometers dat je per jaar rijdt dan kan dit gevolgen hebben voor de kosten die je verzekeraar vergoedt als gevolg van schade aan je auto.
 • Kies niet standaard voor de hoogste dekking.
  De hoogste dekking is niet voor elke auto de juiste keuze. Autoverzekeraars houden rekening met de waarde van je auto bij het uitkeren van een vergoeding. Wanneer je auto al wat ouder is dan zul je waarschijnlijk weinig geld terugkrijgen, terwijl je wel veel premie betaalt. In onze vergelijker geven wij je gratis advies over de soort dekking die het beste bij je past. Zo weet je zeker dat je niet te veel premie betaalt.
Autoverzekering afsluiten

Is je vraag nog niet beantwoord?

Heb je nog geen antwoord gevonden op je vraag, maar wil je wel zo snel mogelijk een spoed autoverzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en helpen je bij het beantwoorden van je vragen. Daarnaast kunnen zij ook de spoed autoverzekering voor je afsluiten. Ten slotte kun je ook een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina.

Klantenservice: 020 – 760 58 60

Zojuist overgestapt

 • 24 nov. 2020, 19:44 Dhr. P. uit Naaldwijk.
 • 24 nov. 2020, 19:43 Dhr. H. uit Heemskerk.
 • 24 nov. 2020, 19:43 Dhr. W. uit Zeddam.