Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Nissan autoverzekering

Heb jij een Nissan? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte Nissan autoverzekering. Binnen een minuut vind je een handig overzicht met alle autoverzekeraars. Je vergelijkt eenvoudig op prijs én kwaliteit en binnen enkele minuten heb jij je autoverzekering geregeld.

Over Nissannissan autoverzekering

Nissan is een van de grootste Japanse autofabrikanten en richt zich in Europa voornamelijk op personenauto’s. Toch is Nissan breed vertegenwoordigd in bijna alle takken van de automotive-industrie. Daardoor is het Japanse merk altijd op zoek naar de volgende innovatie. Zo is Nissan bijvoorbeeld een van de meest vergevorderde producenten van elektrische auto’s en bedrijfswagens.

Nissan modellen

Nissan heeft enkele zeer populaire modellen op de markt gezet. Hieronder staat een lijstje met populaire modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn

 • Nissan 370Z
 • Nissan Juke
 • Nissan Leaf
 • Nissan Micra
 • Nissan Pulsar
 • Nissan Qashqai
 • Nissan X-Trail

Beste dekking voor je Nissan autoverzekering

Bij het kiezen van de beste dekking wordt vaak naar de leeftijd van de auto gekeken. Als je Nissan al wat ouder is, is de restwaarde waarschijnlijk een stuk lager. Daarnaast kunnen andere factoren ook belangrijk zijn voor het kiezen van de juiste dekking. Stel je voor dat je voor je werk per se een degelijke auto nodig hebt, maar deze niet in een keer kunt betalen als je auto gestolen wordt of kapot is. Dan kan het verstandig zijn om voor een uitgebreidere dekking te kiezen. Hierdoor betaal je wel meer premie, maar voorkom je dat je zonder auto komt te zitten.

 •        WA

In Nederland is iedere auto verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn. Deze dekking dekt de schade die jij met je Nissan bij een ander aanbrengt. Met alleen een WA dekking wordt nooit schade aan je eigen auto vergoed. Automobilisten met een auto van 8 jaar of ouder kiezen vaak voor deze dekking.

Wil je ook schade aan je eigen Nissan vergoed? Dan heb je de keuze tussen WA+ en allrisk. Deze dekkingen zijn uitgebreider, maar ook duurder.

 •        WA+

Deze dekking wordt vaak geadviseerd bij auto’s tussen de 4 en 8 jaar oud. Met een WA+ dekking ben je naast de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering, ook verzekerd tegen onder andere ruitschade en diefstal. De WA+ dekking wordt ook wel Beperkt Casco dekking genoemd.

 •       Allrisk

Bij een allrisk verzekering, ook wel bekend als Volledig Casco verzekering, krijg je ook schade aan je eigen Nissan vergoed wanneer het je eigen schuld is. Deze dekking heeft de hoogste premie, maar is zeker bij nieuwe auto’s vaak een verstandige keuze.

Direct je Nissan autoverzekering afsluiten

Weet je met welke dekking je jouw Nissan wilt verzekeren? Met onze vergelijker vind je eenvoudig de beste deals voor jouw situatie. Vul je gegevens in en kies de dekking die je wilt. In een handig overzicht kun je alle autoverzekeraars vergelijken op hoogte van de premie én kwaliteit van de polisvoorwaarden. Je kunt deze verzekering direct online afsluiten. Meestal hoor je meteen of je geaccepteerd wordt en kun je direct verzekerd de weg op.

Autoverzekering vergelijken

Zojuist overgestapt

 • 4 juli 2020, 22:36 Dhr. Van D. uit Katwijk.
 • 4 juli 2020, 22:33 Dhr. D. uit Drachten.
 • 4 juli 2020, 22:26 Mevr. M. uit Albergen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.