Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

ZLM autoverzekering

ZLM verzekeringen is actief in de provincies Zeeland en Noord-Brabant. De verzekeraar biedt naast schadeverzekeringen voor particulieren, zoals de ZLM autoverzekering, ook bedrijfsverzekeringen aan. ZLM heeft geen winstoogmerk en hierdoor is het mogelijk de premies voor de consument laag te houden.

Klanten bij ZLM meest tevreden

ZLM is volgens het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars al vijf jaar op rij de verzekeraar met de meest tevreden klanten. In dit onderzoek geven klanten van alle verzekeraars hun mening over verschillende onderwerpen zoals communicatie, persoonlijke service en uitbetalen van schades. Vooral op klanttevredenheid scoort ZLM hoog. 97 procent van de klanten vindt de verzekeraar klantvriendelijk.

Voordelen ZLM autoverzekering

 • Uitgebreide dekking
 • Persoonlijke en snelle service
 • Gratis verhaalsbijstand

ZLM schade melden

Heb je schade gemaakt en wil je dit melden? Bij ZLM kan dit op drie verschillende manieren. Je kunt zowel op de website, schriftelijk als telefonisch je schade melden. Het telefoonnummer voor schade aan je auto is 0113 238888.

ZLM autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering van ZLM is helaas niet via onze vergelijker af te sluiten. Als je voor deze verzekering kiest, kun je het beste naar de website van ZLM gaan. Vergeet niet ook te vergelijken met andere autoverzekeringen. Hiermee voorkom je dat je te veel betaalt.

Autoverzekering vergelijken

ZLM autoverzekering opzeggen

Heb je op dit moment een ZLM autoverzekering, maar heb je bijvoorbeeld door onze autovergelijker een betere deal gevonden? Dan moet je niet vergeten je ZLM autoverzekering op te zeggen. Volg deze stappen en je hebt eenvoudig je verzekering opgezegd.

 1. Download de ZLM opzegbrief.
 2. Vul de brief aan met je persoonsgegevens, polisnummer en een handtekening.
 3. De brief kun je zowel per post als per mail sturen.
 4. Check in de bevestigingsmail de datum wanneer je autoverzekering wordt beëindigd.
 5. Je ZLM autoverzekering is opgezegd.

 

 


Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

 • 26 okt. 2020, 10:13 Dhr. van der K. uit Delft.
 • 26 okt. 2020, 10:04 Dhr. D. uit Holten.
 • 26 okt. 2020, 10:01 Dhr. van G. uit Goirle.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.