Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Verzekeruzelf.nl autoverzekering

Verzekeruzelf.nl is een online verzekeraar waar je meer dan 30 verschillende verzekeringen kunt afsluiten, waaronder een autoverzekering. De verzekeraar besteedt geen geld en aandacht aan marketing, maar aan dienstverlening en zelfstandigheid van de klant. Bij Verzekeruzelf.nl heb je via een persoonlijke digitaal dossier inzicht in al jouw verzekeringen en regel je alles voor je verzekeringen online.

Voordelen autoverzekering van Verzekeruzelf.nl

Door je auto bij Verzekeruzelf.nl te verzekeren, profiteer je van een aantal voordelen:

 • Je kunt je verzekering dagelijks beëindigen.
 • Alles over je autoverzekering online inzichtelijk.
 • Kies zelf welke verzekering bij jou past.

Vergelijk Verzekeruzelf.nl met andere autoverzekeraars

Benieuwd of Verzekeruzelf.nl de meest voordelige autoverzekering voor jouw situatie heeft? Via Autoverzekering.nl vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeraars van Nederland met elkaar. In het overzicht met resultaten sorteer je de autoverzekeringen gemakkelijk op prijs of dekking. Zo kom je er snel achter wat de beste verzekering is voor jouw auto.

Autoverzekering vergelijken

Verzekeruzelf.nl afsluiten

Verzekeruzelf.nl heeft er voor gekozen om de autoverzekeringen niet via onze website aan te bieden. Je kunt de autoverzekeringen van Verzekeruzelf.nl afsluiten via de website van de verzekeraar zelf. Check wel even of Verzekeruzelf.nl wel de beste autoverzekering voor jouw auto heeft of dat er misschien een betere verzekeraar is.

Polisvoorwaarden

Verzekeruzelf.nl schade melden

Verzekeruzelf.nl raadt je aan om schade te melden in je online dossier. Dit gaat snel en gemakkelijk. Als je onderweg bent en je kunt als gevolg van de schade niet meer doorrijden, dan kun je via de schade app met een medewerker van Verzekeruzelf.nl bellen. Is er echt sprake van spoed? Neem dan contact op via het alarmnummer: 020 – 5929201.

Een verzekering bij Verzekeruzelf.nl opzeggen

Ben je op dit moment verzekerd bij Verzekeruzelf.nl en ben je van plan om over te stappen naar een betere autoverzekeraar? Dan dien je de autoverzekering schriftelijk op te zeggen. Maak hiervoor gratis gebruik van onze opzegbrief en onderstaand stappenplan:

 1. Download de Verzekeruzelf.nl opzegbrief.
 2. Zorg dat je al je persoonlijke gegevens en je polisnummer hebt ingevuld.
 3. Print de brief en zet tot slot je handtekening erop.
 4. Doe de brief op de post.
 5. Je ontvangt van Verzekeruzelf.nl een bevestiging van het opzeggen van je autoverzekering.

Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

 • 23 nov. 2020, 22:38 Dhr. van N. uit Dordrecht.
 • 23 nov. 2020, 22:37 Dhr. V. uit Volendam.
 • 23 nov. 2020, 22:35 Mevr. von S. uit Utrecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.