Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Auto verzekeren met negatieve schadevrije jaren

Het claimen van een of meerdere schades kan leiden tot een negatief aantal schadevrije jaren. Wil jij je auto verzekeren met negatieve schadevrije jaren? Dan is er sprake van een malusregistratie. Met een malusregistratie wordt je niet vanzelfsprekend door iedere autoverzekeraar geaccepteerd.

Overstappen met negatieve schadevrije jaren

Bijna iedere verzekeraar zal je aanvraag afwijzen als je een negatief aantal schadevrije jaren hebt. Hiermee is het bij Autoverzekering.nl helaas ook niet mogelijk om online autoverzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Je kunt ons wel bellen! We bekijken dan samen je persoonlijke situatie. Verzekeraar de Vereende richt zich uitsluitend op bijzondere zaken. Wij zoeken graag voor je uit of je voor een van hun verzekeringen in aanmerking komt. Zo ja, dan zetten wij de aanvraag voor je in gang.

No-claimkorting

Normaal gesproken ontvang je met je schadevrije jaren een no-claimkorting op de premie van je autoverzekering. Heb je echter negatieve schadevrije jaren, dan moet je vaak een toeslag op de premie betalen. Hoe hoog deze toeslag is hangt af van de autoverzekeraar.

Met nul of met negatieve schadevrije jaren overstappen

Blijkt het toch beter om bij je huidige verzekeraar te blijven? Wacht dan tot je schadevrije jaren weer op nul staan. Daarna kun je weer bij ons terecht om autoverzekeringen te vergelijken. Maak een vergelijking en stap gemakkelijk over naar een voordeligere autoverzekering die het beste past bij je situatie.

Zojuist overgestapt

  • 23 feb. 2020, 11:59 Mevr. G. uit Rotterdam.
  • 23 feb. 2020, 11:39 Mevr. de B. uit Druten.
  • 23 feb. 2020, 11:38 Mevr. J. uit Schiedam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.