Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

PolisVoorMij.nl autoverzekering

PolisVoorMij.nl biedt autoschadeverzekeringen aan voor particulieren. De verzekeraar richt zich op bestuurders die veilig rijden belangrijk vinden. De verzekeringen vraag je online aan. PolisVoorMij.nl werkt samen met Reaal verzekeringen en Fatum verzekeringen, die de schadelast dragen en de financiële risico’s op zich nemen.

Autoverzekering voor veilige rijders

Ben jij een veilige rijder? Dan is een autoverzekering van PolisVoorMij.nl misschien wel wat voor jou. Voor je veilige rijgedrag kun je bij deze verzekeraar korting krijgen op je maandelijkse premie. De premieteruggave wordt dan de maand, volgend op de betreffende kalendermaand, uitbetaald.

Voordelen autoverzekeringen van PolisVoorMij.nl

Door je auto te verzekeren met een verzekering van PolisVoorMij.nl profiteer je van verschillende voordelen. Bijvoorbeeld:

  • Korting voor goed rijgedrag.
  • Kies zelf naar welke autodealer je gaat met de ‘vrije herstellers keuze’.
  • Je regelt je verzekering eenvoudig online.

Vergelijk PolisVoorMij.nl met andere autoverzekeraars

Vraag jij je af of een autoverzekering van PolisVoorMij.nl iets voor jou is? Daar kom je snel genoeg achter als je de verzekering vergelijkt met die van andere autoverzekeraars. Door autoverzekeringen te vergelijken, vind je makkelijk de autoverzekering met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Autoverzekering vergelijken

PolisVoorMij.nl afsluiten

Een autoverzekering van PolisVoorMij.nl is helaas niet via onze website af te sluiten. Je kunt dit doen op de website van de verzekeraar zelf.

PolisVoorMij.nl schade melden

Afhankelijk van het soort schade dat je hebt, is het belangrijk dat je contact opneemt met PolisVoorMij.nl. Heb je ruitschade? Dan hoef je dit bijvoorbeeld niet te melden. Je kunt de ruitschade direct laten repareren bij een herstelbedrijf dat is aangesloten bij PolisVoorMij.nl. Bij andere schades is het wel belangrijk dat je dit meldt. Je kunt dit online doen of je vult het een schadeformulier in en stuurt deze per e-mail of per post aan PolisVoorMij.nl. Verstuur het formulier naar schadeservice@polisvoormij.nl of naar onderstaand adres.

Postbus 864
4200 AW Gorinchem

Bij nood kun je altijd telefonisch contact opnemen. PolisVoorMij.nl is telefonisch bereikbaar op 088-88 77 999.

Een autoverzekering bij PolisVoorMij.nl opzeggen

Als je op dit moment een autoverzekering bij PolisVoorMij.nl hebt en je wilt overstappen naar een nieuwe autoverzekering, dan is het belangrijk dat je je huidige autoverzekering zelf opzegt. Bij PolisVoorMij.nl kun je dit elke dag doen. Zelfs in het verleden, namelijk tot 28 dagen terug. Hiervoor is het wel belangrijk dat je met een vrijwaringsbewijs kunt laten zien dat jij de auto toen niet meer in je bezit had.


Er zijn over deze autoverzekeraar nog geen klantbeoordelingen bekend.

Zojuist overgestapt

  • 14 dec. 2018, 01:46 Dhr. J. uit Oud gastel.
  • 14 dec. 2018, 01:41 Dhr. A. uit Harkstede.
  • 14 dec. 2018, 01:26 Dhr. V. uit Zeewolde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang handige tips om te besparen op je autokosten.